GRILLROOM CAIRO HAMDI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 910 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Cairo Hamdi. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 20:56 Had met hoofdletters aangegeven dat ik geen sla en groenten wilde in mijn broodjes shoarma. Zat er toch in. Broodjes verpest dus. Bah
10 mei 2024 om 19:31 De friet was slap en koud, de blikjes waren vergeten. ik belde op en kreeg te horen dat ze nagestuurd werden. Na 30 min weer bellen: sorry vergeten. Kan gebeuren. Na 10 min was de bezorger er: met 2 andere blikjes dan ik had besteld. Best jammer...
28 apr 2024 om 22:36 Hadden een Turkse pizza en wrap besteld. Onduidelijk welke nou welke was. Eten was koud toen het gebracht werd. Had cola light besteld, maar kregen gewone cola. Hier wat van gezegd, argument was dat de light op was. Niet over gecommuniceerd
26 apr 2024 om 20:16 Het eten was goed , duurde wel wat lang , maar komt ook door druk tijdstip
19 apr 2024 om 20:20 Was een koude pizza. Jammer zelf moeten opwaren. Smaak was heerlijk
19 apr 2024 om 9:15 Echt heerlijk!!!!
4 apr 2024 om 21:00 De Turkse pizza’s waren heerlijk
25 mrt 2024 om 10:19 Gek genoeg optijd, maar wist niet dat een turkse pizza een kapsalon was.
16 mrt 2024 om 19:57 Duurde lang voor ik mijn besteling binnen had en was niet meer warm en moest wat bij bestellen voor 1 euro dus wat te drinken bij besteld maar dat had ik er helaas niet bij gekregen dus ben niet zo tevrede of ik er nog een keer besteld denk ik niet
13 mrt 2024 om 15:22 Het eten was heerlijk!!
13 mrt 2024 om 7:49 Snelle levering en turkse pizzas waren nog lekker warm en heerlijk.
9 mrt 2024 om 20:12 Eten om 16;15 besteld om hem om 18:00 in huis te hebben. Deze kwam pas om 18:45 binnen. Gebeld om half 6 om te vragen waar het bleef. Telefoon werd niet vriendelijk opgenomen. Werd vertelt is onderweg... Deze was toen nig 15minuten onderweg!