GRILLROOM CAIRO HAMDI

GRILLROOM CAIRO HAMDI Al sinds 1985 actief!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 780 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Cairo Hamdi. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 19:57 Laatste x geweest dat ik hier wat besteld heb,, eten was koud,, 3 uur lopen wachten voor niets, ballentent
16 mei 2022 om 22:24 Het eten was lekker, warm en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgster! Aanrader
10 mei 2022 om 21:50 Prima
6 mei 2022 om 22:18 De bezorging ging langzaam na 90 min na bevestiging van bezorging binnen gekomen terwijl ik 15 min er vanaf woon
1 mei 2022 om 20:22 Na telefonisch contacteren niet goed geholpen Eten kwam laat het was koud friet was slap
30 apr 2022 om 19:53 Goed te nassen weer!
18 apr 2022 om 0:30 Prima bezorging, en smaakte ook goed! Helaas miste we weer sausjes die je wel extra moest betalen? Is nu al de zoveelste keer
27 mrt 2022 om 20:02 Gewoon Feshkull jwz
20 mrt 2022 om 19:47 Nou dan zit je dan 2,5 uur te wachten voor een bestelling uiteindelijk is de bezorging gesloten Nou maar wachten dat ik maar me geld terug krijg Jammer dat ik niet werd gebeld erover
14 mrt 2022 om 16:54 Anderhalf uur moeten wachten op mijn eten en het was nog koud ook. Ik heb gebeld maar meneer Hamdi was erg onvriendelijk.
7 mrt 2022 om 10:37 Bezorger was te jong voor een scooter en veel telaat eten was lauw dit was voor ons de laatstekeer
25 feb 2022 om 20:33 Weer 2 en een half uur te laat ben er klaar mee